chista-kola1. Имайте специално място за боклука
Това може да звучи очевидно, но много от вас нямат определено за отпадъци място, а без такова всичко неизбежно се озовава на пода. Бързо решение е да закачите найлонова торбичка, която да използвате като кошче за отпадъци, но за тези от вас, които търсят по-умно решение, вижте страхотното кошче за отпадъци Henry Hoover.
2. Имайте място, където да сложите всичко останало
Нашите автомобили вече рядко са само превозни средства; те са гардероби, трапезарии и дори клубове за танци, което значи, че може да се окажете с много неща в едно много малко пространство. Съществуват много достъпни организационни решения за колите като това, което не само превръща iPad-а ви в телевизор, но също така осигурява допълнително място за всички дребни неща. Ако се нуждаете от по-добър органайзър, вижте този органайзър за задна седалка с повече джобове, отколкото бихте се нуждаели.
3. Ограничете храната и напитките
Абсолютната забрана за храни и напитки е добра идея, но ако имате деца или сте заседнали в 4-часово задръстване реалността се завръща, а теорията излиза през прозореца. Като по-реалистична опция можете да предложите на пътниците ограничено меню в автомобила, избягвайки цапащите и лепкавите храни. Ябълки – добре. Пуканки – добре. Захарен памук – по-добре не. И по редица причини: червено вино – абсолютно не!
4. Пазете чистотата с бебешки кърпички
Борите се с прах, мръсотия и мистериозното лепкаво вещество, което поразява поставките за чаши? Обикновените бебешки кърпички са решението на всичките ви проблеми. Дръжте пакет в жабката – таблото ви никога не e изглеждало толкова чисто (те вършат чудеса и с прозорците!).
5. Почиствайте обувките си преди да влезете в колата
Наближава това време от годината, когато всичко става по-влажно и кално, особено обувките. Така че, преди да поставите обувките в колата, седнете с крака извън колата и ударете обувките си една в друга няколко пъти. Това би трябвало да помогне за премахването на повечето от мръсотията!

open

САЙТЪТ СЕ ПРОДАВА – ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПИШЕТЕ НИ