Топ съвети за запазване чистотата на бюрото ви

chisto_buroДнес е ‘‘ден за почистване на бюрото‘‘, така че какво по-добро извинение от това за да споделим с вас нашите топ съвети и трикове за да запазите бюрото ви чисто и подредено.

Вярвате или не, затрупаното бюро може да има отрицателен ефект върху продуктивността и работоспособността ви. Претрупаната обстановка на заобикалящата ви среда пречи на съсредоточаването ви, което може да доведе до намаляване на ефективността ви и увеличаване на нивата на стрес (а кой би искал това?).

Дръжте кошче за отпадъци близо до бюрото ви

Всички спадаме към ‘‘грешниците‘‘, седящи до 3 часа сутринта. Просто се уверете, че имате кошче за боклук наблизо за да може да се отървете от доказателствата бързо и незабелязано.

Направете снимка

Не ви ли се е случвало да имате безброй малки купчини от неща, които пазите само за справка? За да избегнете това, направете снимка на всяко едно от тези неща, а след това смело ги изхвърлете!

Отървете се от ненужната бъркотия                           

Знаем, че харесвате цветното разтегателно желе за игра, което Дядо Коледа ви донесе, но то просто седи на бюрото ви, събирайки прах, така че не е ли време да го изхвърлите?

Ненужната хартия

Организационните ви умения спрямо компютъра ви са доста добри, така че защо все още изпитвате нужда да събирате купчини с листа хартия? Прегледайте купищата листове, които сте натрупали и преценете дали наистина ви трябват. Сканирайте тези, от които имате нужда и се освободете от всички останали, като ги изхвърлите.

Почистете преди да излезете

Винаги е хубаво да се приберете в чиста къща – същото се отнася и за започването на деня ви с едно чисто и подредено бюро. Това ще направи и почистването на праха и полирането на бюрото ви много по-лесна задача!

Използвайки нашите брилянтни съвети, скоро ще имате чисто и подредено бюро, съпроводено от дзен атмосфера!

Използвайте фирма за почистване „Клийн Уъркс“ ООД, ако нямате време да вършите всички тези неща.

Успех!