Почистване на мека мебел

prane na meka mebel

Дивана заедно с леглото са най-използваните мебели вкъщи, както знаете това води до натрупване на мръсотия и прах в тъканта. „Клийн Уъркс“ ЕООД е на ваше разположение, за да извърши професионалното пране на меката ви мебел.

За процеса по пране на мека мебел, нашите професионалисти използват специализирана машина за екстракция, която впръсква под налягане препарат с топла вода, които навлизат в тъканите разлагат мръсотията, и чрез изсмукване с вакум мръсотията и влагата биват премахнати. Препаратите, които се използват при процеса на пране, са италиански с доказани качества, които не увреждат тъканите и не са вредни за хората.

След изпирането диванът, столът или матракът ви придобиват вида, в който са били когато сте ги закупили. Ние от „Клийн Уъркс“ ЕООД препоръчваме на нашите клиенти, да се възползват от услугата ни поне веднъж годишно, за да са спокойни както за здравето така и за чистотата вкъщи. Качеството, което предлагаме е безкомпромисно, а цените ни са съобразени с вас, клиентите ни.

ЦЕНИ:

Пране на стол4,00 лв/брой
Пране на стол с облегалка7,00 лв/брой
Пране на табуретка7,00 лв/брой
Пране на фотьойл14 лв/брой
Пране на диван – двойка20 лв/брой
Пране на диван – тройка30 лв/брой
Пране на кухненски ъглов диван40 лв/брой
Пране на ъглов диван – тип холен50 лв/брой
Пране на допълнителни възглавници се доплаща4 лв/брой
Едностранно пране на матрак – един персон12 лв/брой
Двустранно пране на матрак – един персон20 лв/брой
Едностранно пране на матрак – два персона20 лв/брой
Двустранно пране на матрак – два персона28 лв/брой

Ако имате някакви въпроси или желаете да заявите пране на мека мебел, моля позвънете ни на тел: 0700 2 0690, наш служител ще се радва да ви помогне. Цената както за тази, така и за другите ни услуги по професионално почистване можете да видите в ценоразписът ни.

 

За Повече Информация

Свържете Се С Нас