Почистване и поддръжка на офиса – съвети

officeАтмосферата в офиса е един от най-важните критерии за служителите на дадена фирма. Застоял въздух, прах, недостиг на естествена светлина, миризми носещи се от кухненското помещение – познато, нали? Все отблъскващи неща за един офис служител. При наличието на тези проблеми, желанието за работа става все по-малко, а какво по-лошо от това за един работодател? Независимо от това как бива поддържан един офис, непременно пространствата трябва да бъдат освежавани основно.
Ние от cleanworks.bg можем да ви дадем няколко безценни съвета за поддържане чистота на офиса.
1. Като за начало, най-лесно е рано сутрин, когато идвате на работа, да се поставите на мястото на клиент или човек, който е дошъл на среща във Вашия офис. Как ви се струва пространството? Подредено ли е? Усещате ли застоял въздух? Достъпът до ключови места в офиса също е от значение. Лесно ли стигате до тях? Препятствията по пътя им могат да забавят значително работата Ви или тази на колегите Ви и да повлияят на настроението ви.
2. Растенията в офиса не са просто за украса. Поливайте ги редовно! Освен поливането им, много важна част е и почистването им от прах. Те допринасят изключително много за свежия въздух около вас, докато работите над поредната задача.
3. Използвайте кошчета за боклук с капак. Нека миризмите, които променят цялата атмосфера в офиса да останат вътре. Също използвайте различни кошчета за различните боклуци т.е. събирайте разделно боклука си.
4. Избягвайте храненето на бюрото си. Създайте си приятен кът за споделен обяд. Да, понякога е много натоварено, но се постарайте да си създадете полезни навици. Също споделения обяд е много по-приятен.

За останалата част от поддръжката и професионалното почистване на офиса, може да разчитате напрофесионалистите от „Клийн Уъркс“ ООД. Ние сме насреща, за да задоволим всяка една ваша нужда в почистването и поддръжката на офиса ви.

open

САЙТЪТ СЕ ПРОДАВА – ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПИШЕТЕ НИ