Пране на мокет

Пране на мокет

 

  1. ПРАНЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕПАРАТИ И ТЕХНИКА
  2. НАПЪЛНО СУХ МОКЕТ ОТ 2 ДО 5 ЧАСА СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА
  3. ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГАТА В УДОБЕН ДЕН И ЧАС ЗА ВАС
  4. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТА

Мокетите са една от най-разпространените настилки за офиси.

Имат много варианти като цветове, дължина на косъма и гъстота, изработват се от различни видове текстил. Както всеки текстил и мокетите имат нужда от пране. Поради тази причина от „Клийн Уъркс“ ООД сме се специализирали в пране на мокети. Посредством обучени хигиенисти, професионална техника и препарати предлагаме отлична услуга. Колко често трябва да се извършва пране на мокет зависи от интензивността на ползването му. От чисто здравословна гледна точка е задължително да бъде извършвано пране поне веднъж годишно. Ако желаете да удължите живота на мокетите си и да предотвратите наслагване на мръсотия и образуване на лекета можете да перете мокетите си веднъж на 3-4 месеца. Препаратите, които биват използвани при прането на мокет са сертифицирани и специално подбрани според типа мокет.

Не е необходимо да се съобразявате с метеорологичните условия.

Техниката, с която разполагаме е в състояние да изпере мокета Ви, като след това той да бъде напълно сух от 2 до 5 часа след процедурата. Екипите ни са в състояние да извършат услугата в почивните дни на офисът Ви, както и през тъмната част от денонощието.

Посочените цени са ориентировъчни, над 40м2 е задължителен безплатен оглед, за да Ви изготвим оферта. Цената след оглед може да е по-ниска или по-висока от посочената в таблицата в зависимост от състоянието на мокета. 

Еднократно до 40м23,3 лв/м2
Еднократно 40-100м23 лв/м2
Еднократно 100-300 м22.4 лв/м2
Еднократно 300-500 м22.1 лв/м2
Абонаментно пране на мокетпо договаряне

Посочените цени са без включено ДДС!

За Повече Информация

Свържете се с нас