Как да се справим с конферентната зала?

почистване на конферентна зала

почистване на конферентна зала

Почистване на офиси се прави, както ежедневно, така и периодично с целите на основно почистване. Когато става въпрос за периодично почистване, а не за всекидневно, много по-голямо внимание се отделя на най-дребните детайли, като почистване на осветителни тела, полиране на бюра, изчистване с антистатик на замърсена техника, почистване на щори и прозорци основно и редица други дейности.

Ние обаче ще обърнем вниманието ви към почистването на едно от най-важните в един офис помещение – конферентната зала. Именно в нея е мястото за срещи с клиенти и партньори, организирането на работни бизнес мероприятия и конференции, както и за презентации. Затова всичко в нея трябва да е безупречно чисто!

При почистване на офиси и техните конферентни зали, обикновено не се изисква основно ежедневно почистване, а само поддръжка. Но когато е имало събитие в залата, то безупречното и въвеждане в добър вид е задължително!

Изчистване на конферентната зала след събитие

В една конферентна зала след едно събитие има много боклук, пода е замърсен, масите са с петна от напитки и въобще има доста неща, които да се въведат в ред. Винаги се започва от почистването на масите, като се събира останалия по тях боклук от храна и напитки. Ако са се ползвали керамични чаши и прибори, то те се отнасят за миене в миялна машина или на ръка, подсушават се и се прибират.

Винаги с прахосмукачка се почиства помещението, като ако е мокет може да има нужда и от почистване на петна! Забърсването на масите завършва с полиране до блясък, а наличната техника в конферентната зала се почиства старателно с подходящите препарати. Проверява се състоянието на прозорци и стъклени витрини, като те се изчистват с препарат и подсушават. Нужно е праха по щорите, первазите и профилите на дограмата да се изчисти. Столовете се чистят с прахосмукачка и се забърсват с влажна кърпа, за да добият добър вид. Ако има голям екран за прожекции, то почистването му с подходящи почистващи средства е задължително, като не бива да се оставят петна от пръсти или да се замазва.

След основното почистване на конферентната зала, тя е готова да бъде използвана отново в добър вид подходящ за последващи срещи.

Почистване на офиси е задача за професионалисти и винаги е добре услугите от този сорт да се изпълняват професионално и качествено, за да се постигнат максимални резултати.