Защо да се възползваш от услугата за пране на дивани?

divanИма много места във вашия дом или офис, които имат нужда от специализирано почистване, за да изглеждат добре. Освен общото почистване на стаите, имате и дивани, възглавници, матраци и други меки повърхности, които имат нужда от по-специално отношение. В ежедневието ни най-използваните вещи в един дом са диваните и столовете, поради тази причина те се замърсяват. Дори и ежедневно да ги почиствате с прахосмукачка, няма как да достигнете до вътрешността на тъканите, и да почистите натрупалата се прах и мръсотия. Ако използвате подръчни материали или неправилни препарати, съществува голяма възможност да повредите тъканта.

Това е и една от причините да се възползвате от услугите на фирма за почистване, която има голям набор от препарати, за различни материи, както и професионални машини, с които да извършат самото пране в дълбочина.

Времето, за което се извърша самото пране зависи от големината на дивана, а за да изсъхне напълно са необходими не повече от 6 до 8 часа в топъл ден.

Добре е да знаете също, че когато един диван или стол не се поддържа чист дълго време, освен последиците върху здравето, заради натрупалата се прах и мръсотия, рискувате да захабите или прокъсате материята на дивана. Ние от „Клийн Уъркс“ ООД съветваме клиентите си, да се възползва от услугата за пране на дивани поне веднъж годишно, за да са спокойни както за здравето си, така и за чистотата вкъщи.

open

САЙТЪТ СЕ ПРОДАВА – ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПИШЕТЕ НИ