Ако искате винаги чиста къща, ето какво да направите!

picavleglotoПознавате ли човек, който да не обича чист, подреден и уютен дом? Аз лично не познавам. Всички мечтаем за паралелна вселена където всичко е перфектно, имаме време за всичко, което сме мечтали някога и не ни се налага да седим на колене почиствайки петната от килими, или опитвайки се да не паднем от стола, докато почистваме горното ъгълче на прозореца. Но суровата реалност е, че утопията в дома ни е нарушена от някои наши или на хората, с които живеем навици.

В тази статия ще ви запознаем с човешките ни навици, които най-много замърсяват дома ни. Време е да се отървете от тях, за да не е необходимо всекидневно почистване на дома ви.

Не оставяйте чаши навсякъде!

Вие не сте от типа хора, които пиете кафето си за две секунди. Не, пиете бавно и спокойно кафето си, наслаждавайки му се напълно след като станете, и го взимате навсякъде из дома ви, докато не излезете от вкъщи. Това не е особен проблем. Истинският проблем е останалите чаши от предишните дни, една на нощното шкафче до леглото ви, още една на холната маса, и днешната чаша, която оставихте на балкона. Моля ви спрете да правите това СЕГА. Харесва ли ви да ви идват гости, а вещите ви да са навсякъде? Да знам, става ви неудобно и започвате да събирате чаши от всякъде. Защо си усложнявате живота? Няма ли да ви е по-лесно, ако оставяте чашите си в мивката или миялната преди да излезете.

Не се хранете навсякъде!

Ако ми кажете, че никога не сте яли на дивана или в леглото си, определено няма да ви повярвам. Всички имаме дни, в които сме изненадани от любимия човек с храна в леглото, или пък след тежък работен ден сме седнали на дивана пред телевизора, за да хапнем. В конкретния момент ни е приятно или по-лесно, но ако ни е навик? Кога за последно вечеряхте на масата в трапезарията? Отдавна? Обичате да поръчвате храна, която идва в опаковка готова за консумиране, сядате на дивана или в леглото? Всичко това е много приятно, но често остават петна след вас, които след като бъдат видени от вас ви вбесяват.

Нашият съвет е хранете се на определеното за това място, или просто ни вникнете да почистим или изперем вашето легло или диван.

open

САЙТЪТ СЕ ПРОДАВА – ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПИШЕТЕ НИ